Fundatia Gandirea

Fundatia Gandirea este o organizatie neguvernamentala, nonprofit, cultural-stiintifica si educationala, apolitica si umanitara constituita in anul 1995 condusa de domnul Gabriel GHEORGHE.
Intreaga munca a fundatiei este dusa de domnul GHEORGHE.
Fundatia nu beneficiaza de nici un fel de fonduri/subventii (de cat sa se ocupe de expozitii cu cai roz cu zvastici pe crupa, ICR – Institutul Cultural Roman – domnul PATAPIEVICI ar putea subventiona Fundatia Gandirea cu, macar, 1000 EUR / luna).
Din pacate domnul GHEORGHE nu are nici un pic de spirit comercial, macar pentru a-si vinde propriile lucrari din care sa finanteze cercetarile domniei sale. Nu de alta dar… la ce spune in lucrarile domniei sale… nu ma mir ca nu-l ajuta nimeni, ba, mai rau, ca i se pun bete in roate la tot pasul.

Am incercat sa-l implic in realizarea unei pagini web dar… nu am reusit. Este atat de prins in munca sa incat… Din acelasi motiv, unii prieteni ai domniei sale au creat o pagina fara a mai cere parerea domnului GHEORGHE. Aceasta pagina este la adresa Gandirea.ro.

Dumnezeu sa-i dea putere domnului Gabriel GHEORGHE sa-si continue munca. Iar de pacatul dansului ar fi ca e prea putin comercial… lasa ca ne ocupam noi sa-l promovam.

Va indemn sa-l contactati si ca cereti macar urmatoarele lucrari:
- Getica de Iordanes
- Revista Getica, numerele 1-6
Revista apare in tomuri de cate 2 numere.
Tomul 1 (numerele 1-2) s-a epuizat dar, la cerere, va va face o fotocopie.
Veti fi surprinsi de ce scrie in aceste lucrari, in articolele de pe internet puteti gasi cateva informatii.

Share